You are currently viewing Vindecarea traumelor din copilarie nu este o  misiune imposibila!

Vindecarea traumelor din copilarie nu este o misiune imposibila!

Motivul numarul 1 care te opreste sa iti vindeci traumele din copilarie, si sa duci o viata in liniste si pace interioara, este LIPSA TIMPULUI.

Stiai ca epidemia de depresie si atacuri de panica  din societatea de astazi  este direct legata de scaderea timpului pe care il dedicam noua insine?

Solutia minune care ne-ar ajuta pe toti sa traim in pace si liniste ar fi SA PETRECEM TIMP CU NOI. Asta ne-ar rezolva toate problemele.

Am descoperi lucruri noi despre sine. Am avea timp sa ne vindecam traumele copilariei. Ne-am preocupa mai mult de sine si vindecare psihico-emotionala. Am trai mai mult in pace,  liniste interioara si ne-am bucura de viata.

Nici eu nu am fost ferita de probleme societatii noastre si am ajuns sa am primul episod depresiv la 30 de ani. Am dus cu mine toate traumele si suferintele din copilarie atata timp.

Fara timp si interes sa ma ocup de emotiile si trairile mele, frustrata si incoltita de situatia fara iesire…

Pana intr-o zi cand….

Am descoperit TEHNICILE DE VINDECARE A TRAUMELOR DIN COPILARIE!!!

Am invatat sa fac singura exercitii de vindecare a traumelor din copilarie care sunt foarte rapid si simplu de facut si care m-au ajutat sa-mi iert familia, sa-mi vindec ranile emotionale si sa duc o viata in pace si liniste interioara. Dureaza 10-20 minute pe ceas sa le faci. Simti efectul imediat!

 Introdu e-mailul la linkul de mai jos si iti trimit cele mai eficiente 4 exercitii ale mele: de relaxare, constientizare traume, vindecare emotionala prin regresie in timp, vindecare senzatii neplacute si dureri fizice

www.mihaelasava.com/minicurs

P.S Bonus, un exercitiu care te ajuta sa constientizezi cum anume emotiile tale influenteaza mediul in care traiesti  🙂